comenzi-usa1-comenzi-sua.png comenzi-usa1-comision-mic.jpg
Comenzi USA No. 1Haine OnlineRochiiRochii Elegante de SearaRochii de VaraRochii IeftineRochii OcazieCostume BarbatiCostume DamaCamasi BarbatestiCamasi DamaBluze DamaBlugi Barbati / DamaTricouriGeci Piele DamaGeci Piele BarbatiPaltoane Dama / BarbatiHaine ieftinetestCeasuri de manaCeasuri de mana barbatestiBranduri de ceasuri de manaBijuteriiInele LogodnaVerigheteBijuterii AurBijuterii ArgintIncaltaminte Dama / BarbatiPantofi DamaPantofi BarbatiAdidasi OriginaliCizme DamaCizme UGG Australia OriginaleGhete Barbati / DamaNunta-Rochii-Pantofi-InvitatiiMireasa-NuntaMire-NuntaArticole SportiveNikeAdidasPuma & ReebokPentru CopiiHaine CopiiOutlet CopiiAdidasi CopiiHaine Copii ZaraTreninguri CopiiPijamale CopiiHaine BebelusiJucariiCarucioarePatuturi CopiiGentiGenti / Posete PieleGeanta LaptopTelefoane MobileiPhone 7Telefoane SamsungTelefoane Dual SimLaptopuriLaptop AppleLaptop AsusLaptop ToshibaLaptop LenovoLaptop SamsungLaptopuri IeftineLaptopuri second handTableteiPadTablete SamsungKindleTablete IeftineHaine GravideAparate FotoProduse Cosmeticeparfumuri-aoro.roparfumuri-aoro-A-Rparfumuri-aoro-S-ZJocuriOferte-USAProduse-reduse-pe-stocSiteuri Comenzi USAComenzi AmazonComenzi EastBayComenzi Victorias SecretComenzi UGG AustraliaComenzi Ralph Lauren
Comenzi USA: Acum poti comanda si tu de pe orice site din America
comenzi-usa1-sua.jpg comenzi-sua1-usa-america.jpg
Comenzi USA fara Sales Tax (7%)
- CEL MAI MIC SALES TAX -
comenzi-usa1-america.jpg comenzi-usa1-comanda.png
Comenzi USA 1 : Copyright 2014
0751. 913. 325
comenzi-usa1-america.png
Termenii si conditiile
Comenzi-USA1.ro este site-ul Numarul 1 in Romania care va ofera accesul sa comandati de pe orice website din USA.
Prin accesarea, utilizarea si plasarea comenzii pe site-ului www.Comenzi-USA1.ro sunteti de accord sa respectati Termenii si Conditiile acestui website. Prin aceptarea acestora relatia dintre parti se va supune Codului Civil si Comercial.
Comenzi-USA1.ro nu vinde si nu comercializeaza produsele nici unui alt magazine online din USA sau Romania. Aceste magazine online sunt vanzatorii produselor pe care Dumneavoastra le cumparati.
Comenzi-USA1.ro este o retea online de cumparatori (clientii) care asigura pentru cumparatorii sai comanda si livrarea produselor vanzatorului (magazinului online) pe teritoriul Romaniei prin diverse programe de afiliere pe care le are.
Prin prezentii Termeni si Conditii, clientii deleaga Comenzi-USA1.ro sa-I reprezinte interesele comerciale in relatia cu vanzatorii (magazinele online). Prin acceptarea Termenilor si conditiilor prezente, Clientul accepta si termenii si conditiile comerciale are magazinului online de unde cumpara iar aceasta relatie este guvernata de legile statului de unde se face achizitia.
Comenzile de pe toate siteurile din USA se fac in fiecare zi, intre orele 9:00-17:00. In cazuri speciale si cu ocazia Sarbatorilor legale, acest program poate fi diferit.
Comenzi-USA1.ro este imputernicit de catre client sa cumpere in numele acestuia in momentul in care este trimisa confirmarea pe emailul: comenzi@comenzi-usa1.ro.
Clientul se oblige sa plateasca avansul de 50% din valoarea produselor comandate si sa confirme plata acestuia pana in momentul plasarii comenzii pe magazinul online.
In cazul in care, intre momentul trimiterii comenzii, confirmarii platii si/sau cumpararii produselor produsele nu mai sunt disponibile, Comenzi-USA1.ro va informa Clientul pentru clarificarea acestei situatii. Pana la gasirea unei solutii, avansul se considera sold care se alfa la dispozitia Clientului. Clientul poate opta pentru returnarea acestei sume sau sa utilizeze acest sold intr-o comanda viitoare. Returnarea sodurilor se va face prin retinerea comisioanelor si spezelor bancare implicate in tranzactionarea acestor sume catre Comenzi-USA1.ro si apoi catre Client.
Comunicarea dintre Client si Comenzi-USA1.ro se va face prioritar pe email dar si telefonic sau alte mijloace. Confirmarile se vor face pe email.
TIMPUL DE RASPUNS
Comenzi-USA1.ro asigura un raspuns in maxim o zi lucratoare.
Pentru micsorarea timpului de raspuns, va rugam sa furnizati unformatii complete si clare referitoare la produs, link, masura, culoare sau alte informatii importante.
LIVRAREA PRODUSELOR
Produsele sunt livrate din SUA in Romania in 10-12 zle de la data la care produsele ajung la adresa din SUA. Pentru termenele de livrare a produselor de la magazinul online la adresa din SUA, va rugam sa consultati politica de livrare a acestor siteuri.
Livrarea pe teritoriul Romaniei poate dura 1-2 zile lucratoare.
In acest process de livrare pot intervene intarzieri neprevazute independent de vointa noastra si care se datoreaza transportatorilor care asigura aceste servicii intre USA si Romania sau pe teritoriul Romaniei.
In cazul unor astfel de situatii extreme, Comenzi-USA1.ro va va informa in timp util.
In cazul in care produsele nu sunt ridicate de catre Client sau acesta refuza livrarea, Clientul va fi responsabil de costurile de retur al produsului catre siteul de unde a fost cumparat. Aceste costuri vor fi communicate catre Clienti iar aceste costuri vor fi retinute din avansul initial.
ALEGEREA MARIMILOR
Comenzi-USA1.ro asigura serviciile de comanda a produselor de la magazilene online (vanzatori), preluarea si livrarea acestora catre Client. Comenzi-USA1.ro nu este responsabil de alegerea produsului, a marimii sau culorii acestuia. Comenzi-USA1.ro nu este responsabil de diferentele de culoare dintre poza prezentata de magazinele online si culoarea reala a produselor. Comenzi-USA1.ro nu este responsabil de eventualele defecte de fabricatie ale produselor. Comenzi-USA1.ro este responsabil de eventualele deteriorari ale produselor cauzate de conditiile de transport.
Consultantii Comenzi-USA1.ro va pot acorda servicii de consiliere in alegerea produselor dar responsabilitatea alegerii este a Clientului.
RETURNAREA PRODUSELOR
Produsele pot fi returnate catre vanzatori (magazinele online) prin respectarea termenilor si conditiilor referitoare la retur specific fiecarui magazine online si cu respectarea legislatiei statului respective. Prin confirmarea comenzii pe email, Clientul isi asuma ca accepta Termenii si Conditiile comerciale ale fiecarui site in parte, inclusive cele referitoare la retururi. Eventualele retururi nu cad in sarcina Comenzi-USA1.ro.
Comenzi-USA1.ro va comunica cu vanzatorul si Clientul in vederea medierii diverselor situatii, in vederea obtinerii unei situatii favorabile Clientului.
In situatia in care nu doriti sa returnati produsul, Comenzi-USA1.ro poate afisa produsul pe siteul sau la sectiunea Oferte Speciale sau pe siteurile colaboratoare in vederea vanzarii in numele Dumneavoastra fara a percepe un commission suplimentar. In cazul in care un comparator doreste produsul, Comenzi-USA1.ro va intermedia vanzarea produsului.